Ga seg på topp?

Når ble pause det samme som å gi seg?
Man trenger tydeligvis en definisjon av begrepet "gi seg" eller "legge opp"!

Så langt har vel A-HA hatt en ti-tolv avskjedskonserter og John-Arne Riise har parkert skoene på hylla en to-tre ganger.
Sist ut er mammatilmichelle som i september "ga seg" på topp!

Har man gitt seg/lagt opp når man etter 14 dager er tilbake?

Det eneste jeg kan se som en logisk forklaring er at hun ga seg på topp for igjen å starte på bunn… for hun var i hvertfall tilbake med et nytt bunnivå hva kvalitet angår.
På den annen side var det et toppinnlegg med tanke på selvmedlidenhet, sutring og generell mangel på refleksjonsevne.
Enkelte vil kanskje lese dette innlegget og peke på janteloven, og det må de stå fritt til å gjøre.

Men når du eksponerer og blottlegger livet ditt blir det for meg et billig poeng å sutre over negative resultater av ditt egen frivillige delingsbehov.
Hele innlegget baserte seg på skattelistene og hvor mye frk Rasmussen hadde tatt ut i lønn i 2016.
Selvfølgelig skulle jeg også gjerne tjent i overkant av to mill. på denne søpla, men jeg ville fortsatt ikke ansett det som en jobb samfunnet på noen måte er tjent med at jeg innehar.
Hun avslutter innlegget med et spark i retning av kritikerne;
"I løpet av 2016 tok jeg ut 2,246.334 kr, noe jeg selv er veldig takknemlig for. Dette har vært med å bidratt til et innholdsrikt og spennende år for oss her hjemme, og jeg beklager hvis du hater meg for å unne barna mine det".

La meg gjøre en ting helt klart: jeg ønsker hverken deg eller barna dine noe annet enn gode ting!

Problemer dukker imidlertid opp når du innehar en "jobb" som din egen psyke åpenbart ikke tåler i det hele tatt!
Når den jobben i tillegg gjør deg til en rollemodell for 14 år gamle jenter… ja, da begynner problemene å snøballe!

I senere innlegg har du nok en gang postet bilder av Michelle… må jeg påminne deg NOK EN GANG om at du vurderte hjemmeskole pga. eksponeringen DU har utsatt henne for?
Hvorfor fortsetter du da å eksponere henne?

Du klarer til og med å gi barna skylden og deg offerrollen i “skal vi danse”-fiaskoen.
Og vi (meg inkludert sikkert), koste oss visstnok når dansedrømmen din ble knust?!
Hopp ned fra den høye hesten din og innse at i hvertfall jeg (som en av dine kritikere) ikke bryr meg dritten om du danser inn i lørdagskvelden, kokkelerer på tv-norge eller bærer melkespann med div andre c,d,e og f-kjendiser i konkurranse om en bil!

Du burde nok, for din egen psyke, dine barn og ditt eget ego, faktisk gitt deg på topp!

#gisegpåtopp #giseg #topp #bunn #sutring #selvmedlidenhet #skattelistene #mammatilmichelle #aha #johnarneriise

Har alle livets rett?

Som ateist er jeg selvsagt tilhenger av Darwin og hans evolusjonslære, og for tiden leser jeg "THE GREATEST SHOW ON EARTH – the evidence for evolution" av Richard Dawkins (absolutt å anbefale).
Jeg kaller det lære, og ikke teori med vilje ettersom det er godt dokumentert og bevist at evolusjon ved naturlig seleksjon (survival of the fittest) er et faktum… men nok om det!

I tillegg til å være en ateistisk tilhenger av evolusjon, er jeg en pragmatiker og til tider relativt kynisk!

Som vi alle vet har ikke mennesker en eneste naturlig fiende bortsett fra oss selv. Og som ulv, mink, nesehorn osv sikkert kan bekrefte, er vi den værste fienden det er mulig å ha!
Så også for oss selv… vi hopper ut av fly med en paraply i ryggsekken, klatrer til steder "fritt" for oksygen og tenker at balansekunst blir mere spennende på Trolltunga.

For en del år tilbake var det en gjeng dykkere som omkom i et tunnellsystem under isen rundt nordvest-passasjen. Jeg tror i hvertfall det var der, men det er uansett irrelevant.
For å få gleden av å omkomme i en kald grotte under vann trosset de både forbud og advarsler.
Jeg vet ikke om det ble noe av, men bare det at en aksjon for å hente ut likene ble vurdert er for meg totalt meningsløst… selvfølgelig skal ingen risikere livet for det!
På samme måte mener jeg at ulovlig basehopping ikke skal utløse en redningsaksjon som setter flere liv i fare når det går til helvete! Er du så opptatt av å søke det potensielt dødelige, så er du "on your own" og risikoen du løper SKAL IKKE måtte deles av andre!

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget var en filmsnutt lagt ut på VG i går der en mann hopper i vannet for å svømme med hval.
Den aktuelle typen var en retthval som kan bli fra 13-20 meter og veie rundt 100 metriske tonn. På det aktuelle stedet (lurer på om det var Sør-Afrika) er det ulovlig å nærme seg disse med mere enn 300 meter.
En guide og øyevitne sa at “et slag med finnen kunne knust ham som et insekt”.
Hadde det skjedd hadde jeg tenkt; “jaja, that’s Darwin for you”, her overført fra “fittest” til “smartest”!
For er dette strengt tatt genmateriale vi ønsker og bør bygge videre på?

Jeg tipper også at Sherpaene i Nepal er dritt lei av å hente ned rike, utrente eksentrikere fra Mount Everest… hva tror dere?

Darwins lære bygger som sagt evolusjon på naturlig seleksjon. Er ikke dette da gener vi kunne klart oss uten?
Burde vi ikke strengt tatt la naturen gå sin gang i disse tilfellene?
Vi burde i hvertfall ikke potensielt ofre mennesker med en slik konstitusjon at de redder andre!

Som en rase uten naturlige fiender, og med en befolkningsvekst ute av kontroll mener jeg at de overnevnte bare kan avgå.
Er du for dum for din egen overlevelse, bør det ikke være samfunnets oppgave å redde deg ut av ekstraordinære, selvforskyldte situasjoner!

#ateist #evolusjon #pragmatisk #kynisk #darwin #richarddawkins #overlevelse #naturligseleksjon #mennesker #ekstremsport #redningsarbeid

Indoktrinering gjennom julesanger

Vi leser 25. oktober og allerede er diskusjonen angående julesanger/tradisjon vs. valgfrihet i gang!
Kommentarfeltet har i skrivende stund 71 innlegg, og (spoileralert) det er de samme hjernedøde argumentene og utsagnene som i fjor, året før og året før det igjen – vi må verne om de norske verdiene, vi tar mere hensyn til innvandrere enn nordmenn osv osv.

En drar det til og med så langt som at alle som vegrer seg mot å synge "pie jesu" bør jobbe alle helligdager for flat timelønn og betale full skatt i desember – ja vel!

Hele diskusjonen blusset opp fordi en skole i Stavanger sendte ut et skjema til foreldre der de skal krysse av på sanger som barna kan øve på og synge:

For å starte med det første; blant norske verdier finner vi vel også religionsfrihet og demokrati?
Hva er mere demokratisk enn en avstemming?
Og religionsfrihet bør vel også innebære muligheten til å velge bort religion?

Så for å drepe det argumenter om skatt, timelønn osv.
Tillegg blir utbetalt som kompensasjon for ubekvem arbeidstid der det i denne sammenheng med at de fleste vil være sammen med familien, IKKE på jobb!
Skatten vi betaler beregnes ut i fra inntekten gjennom et år og det at man får halv skatt i desember er ikke en religiøs bonus på slutten av året. I gjennomsnitt har man betalt det man skal gjennom og man kan på selvangivelsen finne ut om det var korrekt eller ikke!
Da var den lagt død… eller?!

Så kan man selvfølgelig som andre i kommentarfeltet hevde at ingen tar skade av å synge sanger med et kristent budskap. Jeg er i grunn enig i det, men det representerer (i mitt hode) noe mere enn bare sanger – nemlig indoktrinering!

Som alle som har lest mine tidligere innlegg vet, er jeg stolt ateist, eksistensiell nihilist og sterk motstander av religiøs indoktrinering! Når det er sagt vil jeg poengtere at jeg er sterk motstander av alle former for indoktrinering!
Jeg mener at dersom man oppdrar sine barn til å bli kritiske, tenkende og selvstendige individer vil resultatet, i de fleste tilfeller havne mot den ikke-troende siden av skalaen.
Men for å oppnå denne graden av kritisk tenkning må man faktisk være med på valgene selv, ikke bare få prakket på seg det foreldrene mener er rett!
Så hvorfor ikke la barna selv velge hvilke sanger de skal synge?

I februar får vi et lite menneskelignende tilskudd i vår familie (vårt første), og selv om jeg vet det blir vanskelig for min del skal jeg hardt og intenst forsøke å la være å indoktrinere alle mine meninger på den lille pjokken!
Jeg har ikke funnet noen svar enda, men kanskje jeg kommer på noe lurt underveis.
Men ja, så lenge som mulig kommer jeg til å skjerme klumpen fra religiøs påvirkning da dette har langt større sannsynlighet til å manifestere i ung alder;
For eksempel er det bred enighet om at scientologi er humbug funnet opp av Ron Hubbard i 1954.
Vi blir ikke hentet av en ufo når ragnarok iverksettes.
Samtidig er det flere av “den flyvende tallerkens” motstandere som gladelig og overbevist tror på at jorden er 6000 år gammel, jomfrufødsel, en fyr som splittet rødehavet og gjenoppstandelse tredje dag… hvorfor? Tidlig påvirkning!

Men tilbake til temaet – jul!
Våre nye landsmenn får i kjent stil det meste av skylden… de får også skylden for fremtidige og usannsynlige begrensninger; "Ikke lenge til svinekjøtt og alkohol blir å finne i merkede skap som tobakk er i dag".
Utsagnet faller på sin egen urimelighet da grunnlaget for å skjule tobakk ikke var for å skåne innvandrere!

Jeg anbefaler uansett alle til å klikke seg inn på linken i starten av innlegget (husk popcorn) ettersom originalen alltid er bedre enn gjengivelsen.
Det er uansett et herlig sammensurium av idioti, konspirasjonsteorier, mangel på kunnskap og mye mye mer!

Denne ateisten skal i hverfall kose seg med ribbe, fri på helligdager, halv skatt i desember og ikke synge en eneste kristen julesang!

#jul #julesanger #demokrati #ateist #religion #religionsfrihet #tradisjon #vg #kommentarfelt #idioti #kunnskapsløs #helligdager #skatt #scientologi

Lønn for å tro!

For en stund tilbake varslet kulturdepartementet at de kuttet statsstøtten til IRN fordi det var usikkerhet rundt deres rolle og evne til religionsdialog og dermed integrering!

Selv om jeg synes det er helt riktig (bare feil grunnlag), avventer jeg med å applaudere da staten fortsatt subsidierer 785 trossamfunn i Norge – 30 nye bare det siste året!
Listen på 25 sider kan du finne med et enkelt google-søk!

Hvilket religionsdialog bedriver Vahlsfjord pinsemenighet?
Hvordan bidrar "The way Hamar", med sine fire medlemmer til noe positivt i samfunnet?
Er det mulig å forsvare Jehovas vitners, der det er sagt at det kan fungere som en "frihavn" for blant annet pedofile (alt skal løses internt)?

Som dere sikkert har forstått for lenge siden er jeg ekstrem motstander av religiøs indoktrinering, og min motstand blir ikke mindre ved at jeg, over skatteseddelen, ufrivillig finansierer det!

Misforstå meg også rett; jeg bryr meg ikke om du tror på gud, allah, javeh, vishnu, buddha eller "the boogeyman" – du skal IKKE ha statsstøtte for din prehistoriske overtro!

Jeg har ikke saumfart hele listen, men jeg vil anta at det finnes en del konservative grupperinger der.
Hvordan kan vi i vårt samfunn, som er så stolte av åpenhet, aksept og demokrati gi pengestøtte til organisasjoner som mener homofili er en sykdom (ev styggedom), kvinner hører til på kjøkkenet og presten/imamen er samfunnets øverste autoritet? Det er noe som skurrer!

Jeg kan nok neppe si dette bedre enn Dag Sørås, som i mandagsklubben ga seg selv en kaktus fordi han "tydeligvis" ønsket mere religion. Han viser til USA der religion er ute på det frie markedet og at dette har skapt en religiøs vekst.
Men i midt hode er det et godt poeng at de som ønsker en religiøs retning, selv må finansiere den!

Jeg finner det også forkastelig at mine skattepenger er med på å finansiere religiøs fanatisme. Jeg er fullstendig klar over at alle muslimer ikke er terrorister, alle kristne er ikke abortmotstandere… på samme måte er ikke alle invandringskritikere nynazister!
Men det er ikke til å stikke under en stol at grobunnen for en del fanatisme er nettopp religion.
Det finnes mange eksempler der religion ikke spiller en fremtredende rolle i utførte grusomheter; Mao, Stalin, Djengis, Hitler etc.
Men på den andre siden har de fleste religioner relativt mye blod på hendene; korstogene, midtøsten, Jim Jones (Jonestown massakren), IS osv.
Som Richard Dawkins skriver i "The God Delusion" ville denne ekstremismen neppe eksistert dersom religion ikke eksisterte – og statlig finansiering er med på skape enda flere retninger, flere veier, snevrere grupperinger og smalere verdenssyn hos enkelte!

Men nå sporer jeg av…

Tilbake til den skattefinansierte hjernevaskingen.
Alle vet at det å bryte ut av f.eks. Jehovas vitner ofte er ensbetydende med å bryte med familien.
Jeg har tidligere argumentert for at man alltid har et valg, selv om man ikke liker alternativet, men det betyr ikke at innsnevringen og begrensningen ikke er en form for hjernevasking!
Hvordan kan man i et land med lovfestet religionsfrihet gi statsstøtte til samfunn som i praksis overstyrer lovverket?

Så et klapp på skulderen og applaus fra meg kommer først når støtten er kuttet til ALLE trossamfunn i Norge!

Lurer på om jeg kan får statsstøtte dersom jeg stifter "Norges Nihilist forening" (NNF)? 🤔

#religion #hjernevasking #statsstøtte #irn #jehovasvitner #pinsemenigheten #richarddawkins #thegoddelusion #dagsoras #mandagsklubben #kaktus #frihet

#METOO

Jeg tørr vedde på at jeg bare med overskriften klarte å provosere enkelte kraftig!
Så hvis du er en surmaga rødstrømpe med et ønske om frittgående nesehår, påtvunget hår i armhulene og brenning av bh’er i et sminkeløst og kjønnsnøytralt samfunn, anbefaler jeg deg å slutte å lese NÅ… for det blir ikke bedre!

Kampanjen #metoo har begynt å herje i sosiale medier og er forsåvidt en god ting… bevisstgjøring av problemer kan da aldri bli feil?
Jo, det kan det!
Det er ikke bevisstgjøringen jeg kicker på, for selvfølgelig skal vi gjøre alt vi kan for å kvitte oss med både seksuell trakassering og overgrep!

Men er det riktig å sette disse to i samme bås?

Kvinner deler sine historier (mine kommer senere i innlegget) om da de ble kløpet i rumpa på byen, samtidig som andre deler sjelerystende opplevelser om faktiske overgrep!
I mitt hode opphøyer det rumpeklypingen til noe det ikke er, samtidig som det bagatelliserer virkelige tragedier!
Som sagt er ingen av delene riktig, men loddene på vektskålen er ikke engang innenfor samme måleenhet!

Videre kan man i enkelte av disse historiene lese om kvinner som unngår mengder der menn samles… ut i fra egen erfaring kan dette gjelde over alt… pub, nattklubb, konserter, festivaler, svømmehallen, idrettsarangementer osv.

Alle menn skjæres over en kam som "rumpeklypere" og "horeropere", som igjen er det samme som seksuelle overgrep (tydeligvis)… vi er alle kommende voldtektsforbrytere som bare venter på den rette puppen å klå på!
Er vi virkelig det?

Ja, jeg kan, og føler at jeg må, beklage på vegne av enkelte representanter av mitt kjønn som tror klyping og slibrige kommentarer gjennom et snøvlende ølfilter kvalifiserer som flørting… de vet tragisk nok ikke bedre!

Men jeg vil faen meg ha meg frabedt å bli stemplet som potensiell seksualforbryter fordi gamlingene på julebordet, som sist drakk da Jesus lagde vin, syns rumpa til bartenderen på 20 var en god inngang til samtale! 

Poenget er at i slike tilfeller blir menn omgjort til én homogen gruppe med en seksualdrift som ikke kan styres under noen som helst omstendigheter!
Det er faktisk ikke slik av vi (som gruppe) har en voldsom trang til å stikke kuken inn i et hvert hull som potensielt skulle åpenbare seg foran oss!

Og en ting skal dere vite… damer er faen ikke et kvart hakk bedre!
De siste tolv årene har jeg tilbragt en del tid uniformert og i blant annet slike sammenhenger blitt utsatt for spesielt én gruppe (men også andre) – rødvinsmarinerte kvinner i midtlivskrisa!
Klapp deg selv på skulderen for vel gjennomført skirenn, løp eller lignende, men skulder er ikke en metafor for rumpa mi… heller ei min penis!
Det er heller ikke spesielt sjarmerende å sikle meg i trynet selvom du sååå subtilt forsøker å kamuflere det som et kyss!
Jeg har også blitt forsøkt dratt inn på offentlige toaletter ved flere anledninger… nei takk!
Tre ganger har jeg blitt invitert om bord i båten av halvnakne drita damer fordi gubben sitter 500 meter unna på bryggen, såpass snydens at det eneste han får opp er én øl til!

Dette er ikke for å syte over min "lidelse", men for å prøve å sette ting litt i perspektiv!

Av en eller annen grunn står alle menn i rett og roper unisont "SIR, YES SIR" når det kommer til seksuell trakassering… vi har ikke lov til å ta på temaet med ildtang engang!
På samme måte som fødsel, har seksuell trakassering blitt kvinners domene, og menn skal, kan og MÅ ikke finne på å si noe om det!

Men kan det være slik at problemet er et seksualisert og objektiviserende samfunn, og ikke forholdet mellom menn og kvinner?

Uansett står jeg for overskriften; #metoo

#metoo #politiskukorrekt #trakassering #overgrep #kvinner #menn #seksualisert #debatt #kvinnekamp #likeille

Politisk korrekthet sensurerer!

I vår tid er det blitt en folkesport å bli støtt, krenket osv.
Sporten er til og med delt inn i flere grener der "direkte", "indirekte" og "totalt urelatert" er de det konkurreres hardest i!

Hva skjedde med;
"Jeg er uenig i dine meninger, men jeg vil inntil døden forsvare din rett til å hevde dem."

-Evelyn Beatrice Hall

Og til de som skal krangle på at ordene tilhørte Voltaire, les her!

For en tid tilbake stod dette på trykk i Aftenposten; "Aschehoug fjerner boken «Lek med ord», sist trykket i 2015, der norskelever blir bedt om å finne ordet som ikke passer inn: «Gås, høne, hane eller neger»?"
Selvfølgelig er ordet feil, malplassert, støtende – kjært barn har mange navn!
Men hadde det vært bedre med afroamerikaner, -skandinaver eller -européer?

Jeg mener selvfølgelig ikke at det er greit, men jeg finner det en smule pussig at det igjen er en hvit dame som sier; "jeg reagerte med vantro"!
Personlig trodde (og håpet) jeg vi hadde kommet oss over kneika ca. midt på 40-tallet der de av ikke-arisk avstamming ble sett på som mindreverdige, mindre intelligente osv. De kan både tenke, føle og til og med snakke selv kanskje?!

Min reaksjon på boken hadde sannsynligvis vært oppgitt latter… just FYI!

Nå har igjen dette dukket opp i kjølvannet av at Siv Jensen kledde seg ut som indianer 😰
Ulrikke Falch fra "Skam" (thank you google) har skrevet en kronikk i VG der hun forsøker å fremstå reflektert… og i mitt hode bommer totalt.
Bare fordi nettavisen kårer deg til topp 25 innflytelsesrike på internett, betyr ikke det at du plutselig må mene noe om alt!
Men ettersom Skam var ferdig eller tok pause (don’t care) i april (takk til imdb) var det vel litt lenge siden noen hadde lagt merke til deg?!
Hun klarer til og med å dra en sammenligning til regjeringens bevilgning til det samiske folket – god dag mann, økseskaft!

Hun sier også at de som støtter Jensens kostyme er hvite eldre menn.
Jeg er hvit, 30 år (vet ikke om det er eldre) og støtter til en viss grad antrekket… ikke i den grad at jeg hyller det, men til den lengde at jeg ikke bryr meg en dritt!

Du kaller det kulturell appropriasjon – jeg kaller det kostymeparty!

I saken om Jensens kostyme kan man lese følgende; "Mange har brukt emneknaggen#notyourcostume under Jensens bilde. Denne blir brukt av folk som mener det er støtende at urfolks kulturelle drakter og symboler blir brukt som kostymer, blant annet på halloween."

Altså finner de det støtende at kostymer blir brukt som kostymer?! Da må vi rett og slett kle oss ut da!

Vi har skapt et samfunn der det å være politisk korrekt sensureres oss. Det er ikke lov å si eller gjøre noe som kam oppfattes støtende på noen, og spesielt ikke minoriteter!
Tenk at en norsk politiker kan kle seg ut som indianer med tanke på alt indianerne har blitt utsatt for av amerikanske myndigheter opp gjennom tiden!

På samme måte har ikke jeg, personlig dårlig samvittighet for  slavehandelen som eksisterte… JEG hadde da for faen ikke noe med den å gjøre!

Se for dere dette tankespinnet; FrP, som i målestokk må kunne kalles ganske så moderat fremmedfiendtlige blir tvunget til å kvele sine meninger rundt temaet innvandring.
Videre kan man tenke seg at de som kanskje støttet partiet finner andre veier, lengre mot høyre!
End-gamet av dette blir at Pegida marsjen i Kr.sand ikke består av to, men av tusen osv.

Da Stoltenberg i 2011 snakket om mere åpenhet og demokrati, tviler jeg på at han mente sensur av Torbjørn Egner og Astrid Lindgren… jeg tror heller ikke forbud mot kostymer var et mål han hadde klart for seg i hode!

Derimot er jeg av oppfatningen at vi er i en negativ spiral der ingen tørr å ta tak i problemer og/eller utfordringer i frykt for å tråkke noen på tærne… og NOEN blir ALLTID tråkket på tærne!

Vi skjærer alle som ytrer noe ukorrekt over kammer som rasister, homofober, kvinneundertrykkere og så videre!
Og vi har så mange kammer!

For min egen del slår jeg et slag for det politisk ukorrekte, upassende og kanskje i noens øyne forkastelige; spill “Cards agains humanity”, kle dere ut som indianere, gå “trick or treat” som Hitler, tråkk folk på tærne, provoser og utfordre! 

Vi blir uansett ikke kvitt det, så vi kan like godt normalisere det, og ikke lage  dramatiske avisoverskrifter hver gang noen stryker enkelte mothårs!

Alternativet er at Haloween, karneval og alle andre anledninger der kostymer brukes blir til Toga-partys.
For å kle seg ut som sengetøy støter ingen… eller?

Og slutt å bli støtt "på vegne av".

Og frøken Falch: inntil du har noe fornuftig å komme med… SKAM deg (den var så dårlig at den måtte med)… og HYSJ!!

#politiskkorrekt #støtt #vg #nrk #aftenposten #ulrikkefalch #debatt #frp #sivjensen #indianer #urbefolkning #hysj

Jeg er så lei!

Johaug (heldig-fuckings-vis), Trump og Irmas herjinger er alle gått i glemmeboka!
Årets nobelprisvinnere fikk forsiden på VG i ca. en arbeidsdag… for nå er den her igjen!

There’s a new sheriff in town – "mannen".
Denne steinen som "may or may not fall"!
I går kveld tok det en dramatisk vending og farenivået ble hevet til rødt (ekstrem fare). Det hadde i og for seg vært en dramatisk endring hadde det ikke vært for at det har skjedd TRE ganger før!
Første gang var i 2014, så vi har strengt tatt fulgt mannen "minutt for minutt" i tre jævla år!

Jeg er ingen geolog, ei heller noen ekspert (selvutnevnt eller utdannet) på steinformasjoner.
Men hvordan kan ekstrem rasfare gå over?
Det er ikke en orkan som skifter retning på grunn av vinder. Den spretter vel ikke plutselig på plass igjen?

Og for en bedriten jobb det må være å være ordfører i Rauma!
"What’s-his-face" må årlig, månedlig og ukentlig uttale seg om noe grus som kanskje, på et eller annet fremtidig tidspunkt kommer rasende ned en skråning.

På toppen av det hele er det ikke engang "mannen" denne gangen… det er "veslemannen", grusansamlingens mongoloide lillebror!
Den har vist seg å bevege seg mer enn noensinne fordi de har forsøkt å rive den – jeg sitrer ikke akkurat i spenning!

Det gjør ifølge ordføreren heller ikke innbyggerne i Rauma – så VG, det er lov med en pause!

#vg #mannen #veslemannen #stein #fjell #uinteressant #detholdernå #HYSJ

Meningen med livet!

Som jeg har gjentatt til det kjedsommelige er jeg ateist!
Jeg har også nevnt at jeg er eksistensiell nihilist – livet er uten objektiv mening, hensikt, eller vesentlig verdi.

Flere religiøse grupper anser meningen med livet til å være inngang i paradis der man skal eksistere i evigheten. Slik jeg ser det tar det bort mye av gleden ved å leve. Evig liv MÅ, slik jeg ser det være svært oppskrytt…

So what is the point of this one big, empty, meaningless life?
Klikk på linken så får du Tim Minchins versjon.

Og her skal jeg prøve å formidle min:

-Tilbringe tid med familie og venner (før det en gang er for sent).
-Jeg har et ønske om å lære så mye som mulig om så mye som mulig.
-Formidle min kunnskap, mine tanker og idéer til neste generasjon.
-Nyte dette ene, tidsavmålte livet på best mulig måte, for etterpå er det slutt!

Mange vil påstå at det må være noe etterpå… hvorfor må det det?
Ingen kan forestille seg hvordan det er å bli til "ingenting", men det betyr ikke at det ikke er sånn det blir.
Man var "ingenting" før man ble født, så hvorfor kan det ikke bli det samme igjen?

Jeg er helt overbevist om, at når jeg dør opphører min eksistens… på alle plan!
Jeg råtner i jorda… og blir til ingenting!
Det er ikke helt korrekt ettersom jeg skal kremeres, men dere tar poenget!

Og dette med et evig liv etter døden må etter mitt skjønn være utrolig stressende!
Det å eksistere i en tidsramme som er umulig å forestille seg, der du attpåtil skal høste ca. 100 år med avling – STRESS!
Samtidig har man det faktum at dersom du skulle klare å liste deg rundt St. Peter må du co-eksistere med folk du ikke liker inn i evigheten.
Vi har vel alle arbeidet eller gått på skole med folk vi ikke liker?!
Tenk deg hvor lang en uke med disse var, og tenkt deg hvor ulidelig det hadde vært hvis det aldri tok slutt…

Og til dere som tror meningen i livet er å bidra til Jan Hanvolds rikdom… oh, you poor bastards!

På spørsmålet om "livet, universet og alt mulig" er Douglas Adams svar:

Og det er kanskje et like godt svar som noe annet?!

Mitt svar er uansett: ingenting; du blir født, du lever, du fyller livet med noe og du dør!

THE END!

#meningenmedlivet #livet #religion #timminchin #meaningoflife #42 #hitchhikersguidetothegalaxy #visjonnorge

Er det kun muslimer som driver med terror?

Før jeg starter vil jeg si at mine tanker går til de rammede etter terroren i Las Vegas!

"Terrorisme er bruk av vold mot sivile for å oppnå en ønsket effekt gjennom å spre frykt. Samtidig som fysiske terrorhandlinger medfører økt frykt, er den underliggende frykten for at slike handlinger skal bli satt ut i livet et viktig – psykologisk – element i terrorismen."
Definisjonen er hentet fra Store norske leksikon og som dere ser legger den ingen føringer på etnisiteten eller religionen til gjerningspersonen.

Hvorfor er det nå slik at ikke ett eneste medium som jeg har sett kaller en spade for en spade – i dette tilfellet er spaden terror?
Hadde det vært utført av noen med bevist tilknytning til IS, eller om vedkommende bare én gang hadde streifet innom en moské, er jeg temmelig sikker på at t-ordet hadde sittet relativt løst!

Det skal riktignok sies at IS har påtatt seg skylden, uten at det er noen tegn på sanhetsgehalt i påstanden. Men dersom de ønsker å spre frykt vil de selvfølgelig prøve å ta skylden for ALT!

Jeg skal ikke påstå at jeg har etterforsket saken, eller at jeg vet hva som drev 64 år gamle gjerningsmannen til sine handlinger. Men når man åpner ild med automatvåpen inn i en folkemengde er det neppe for å gjøre opp den ti år gamle feiden med naboen over tomteskille. Det var nok heller ikke for å vise motstand mot countrymusikk!
Det er rimelig og anta at formålet var å spre frykt og skape panikk, og dermed sklir det rett inn i definisjonen over!

Men denne 64 åringen var hvit, hadde rent rulleblad og mangler tilknytning til noe kjent nettverk.
Og dermed er han ikke terrorist?

Kom igjen a?! Kall det for det dét ER!

Og misforstå meg rett… jeg skulle ønske det ikke hadde skjedd i det hele tatt! 
Men når det først skjedde er jeg glad det ble utført av en hvit amerikaner slik at det ikke kaster ekstra bensin på Trumps bål av fremmedfrykt, innreiseforbud og krig!

#terror #terrorisme #hvit #muslim #religion #spadeforenspade #vg #nrk #aftenposten