For lite, og altfor sent!

Så var det over for Ropstad. Men som tidligere i politikken vet vi jo at over ikke er over. Det betyr bare en pause frem til mannen i gata har glemt, fortrengt eller “tilgitt”.

Om man sender hardporno til fjortenåringer, leverer reiseregninger for turer som ikke eksisterer eller snyter på skatten spiller ingen rolle. For i nepotismens ånd verner Løvebakken om sine egne.

Og der er så lei seg alle sammen… så også Ropstad.

Men Ropstad… du er ikke lei deg for det du gjorde, du er lei deg for at du ble tatt! Tatt i å fravriste fellesskapet minst 680000 kroner. Penger du påstår at skal fordeles rettferdig til barnefamilier blant annet.

Altså skal noen av de som trenger det få mere å rutte med ved hjelp barnetrygt, kontantstøtte – aka skattepenger. Men han som proklamerer dette som sin hjertesak, han vil ikke selv bidra og tanken er kanskje at dobbeltmoral er bedre enn ingen moral?!

Til sammenligning fikk jeg en skattesmell på rett under 7000 kroner i fjor. Ikke fordi jeg har forsøkt å sno meg unna, men fordi jeg feilberegnet årsinntekten noe ved koronanens inntog i samfunnet. Studiedager ble avlyst og jeg kunne jobbe for å tjene litt ekstra. Dersom jeg, som en helt vanlig privatperson, hadde latt være (eller glemt) å legge inn restskatten til forfall… tror noen det hadde hjulpet å gråte noen gedigne krokodilletårer på tv? Jeg tviler! Da hadde skatteetaten sendt meg en fin purring med et enormt påslag etter senest 14 dager fordi jeg i 2020 betalte 583,- for lite per måned til AS Norge. Jeg venter nå spent på å se hva vår barne- og familieminister får for å bevisst ha undratt seg 100 ganger det beløpet!

Så Kjell Ingolf, det er bra du trekker deg, men det er ikke nok!

Og kanskje er det på høytid at bukken blir fratatt havresekken på permanent basis?! 🤔

 

 

Spar oss for krokodilletårene Ropstad!

“Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad sier han ikke vil betale tilbake noe penger som følge av «boligsaken», selv om han er «lei seg».”- NRK.

Så er det nok en politiker som har utnyttet et system og en gode vi andre bare kan drømme om i et feberinferno. Reiseregninger, pensjonsordninger, lønnsforhandlinger og nå pendlerbolig. Uansett er det ikke godene som plager meg mest, men den totale ansvarsfraskrivelsen alle bedriver.

Ropstad holdt altså Stortinget informert hele veien om at folkeregistrert adresse var hos foreldrene… og så?!

Kone og barn hadde folkeregistrert adresse i pendlerboligen, og på toppen av det kjøpte de bolig i Lillestrøm som de leide ut. “Selv om jeg har forholdt meg til reglene så har det heller ikke vært i min intensjon å utnytte et system”, sier Ropstad. – VG.

Når du aktivt har gått inn for å tjene penger på situasjonen var det akkurat DET som var intensjonen.

Krf-lederen meler altså sin egen kake, samtidig som han påstår å arbeide for barnefamilier generelt.

Det spiller ingen rolle om det er innenfor regelverket når du moralsk sett er så langt utenfor det akseptable som dette.

Og skal ikke Krf liksom være moralens voktere? 🤔 Med en selvutnevnt råderett over alle kvinners kropper (abort) og påstått kristen nestekjærlighet har dette partiet blitt en større vits enn noensinne. Tilhørighet i meningheter som tillater, og utfører, “homoterapi” gjør at dette mikropartiet fremviser religiøs dobbeltmoral i all sin prakt og utbredelse.

Partiet, og ledelsen, er som sagt en vits, men den er faen ikke morsom. Det er ikke engang tragikomisk ettersom vi faktisk er nødt til å forholde oss til at de sitter med makt tross i en oppslutning rundt frysepunktet.

Og ja, jeg har fått med meg at Rotevatn var i en lignende situasjon… men han tjente i hvertfall ikke penger på utleie i samme periode, noe som i mitt hode er en formildende omstendighet.

Det at dette ikke får etterspill for Ropstads possisjon viser også store mangler på internkontroll, og hvilken nepotisme som herjer innenfor Stortingets vegger!

Personlig håper jeg dette er kroken på den berømte døra for Krf ettersom religion og politikk IKKE skal blandes!