På tide å gi opp Arbeiderpartiet?!

I hvertfall i den bart- og skinnvestprydede delen av Norge.
Det er liten tvil, i hvertfall i mitt hode, om at Trond Giske har driti på draget en gang for mye, men nå må de faen meg gi seg.
Han blir innstilt som leder, enstemmig av valgkomiteen og så kommer det plutselig et nytt varsel på bordet?
Hva faen?
Ny leder blir stipulert fremstilt og det blir varslet om at det i såfall kommer et varsel om henne også?
Kjære dere i arbeiderpartiet som sitter på et hårfint snev av grunnlag for varsling om krenkende adferd…
Dere er mistet all kredibilitet, integritet, troverdighet og eventuelle andre ord som kan dekke dette sirkuset av rumpegrafsing og nachspielkultur!
Hvis du ikke var krenket for seks år siden når hendelsen inntraff må jeg beklageligvis si; DU ER FORTSATT IKKE KRENKET!
Faen ass… jeg er så lei!
Jeg er så lei krenket, krenket på vegne av andre, krenket fordi noen sa det var krenkende og alle andre underarter av det som snart burde danne grunnlag egen olympisk gren i subjektiv oppfattelse av virkeligheten.

Jeg sier på ingen måte at hendelser ikke har funnet sted, ei heller at enkelte varslere ikke følte seg krenket. Men når du kan holde det inne til du selv er tjent med å bruke det, gir det svært lite troverdighet til offeret! Og du fratar også de reelle tilfellene troverdighet.

Når noen virkelig klarer å ytre ordene; hvis denne personen blir nominert kommer jeg til å varsle om tidligere krenkende adferd fra vedkommende handler det ikke lenger om #metoo, men utpressing og maktutøvelse for å forme det politiske landskapet etter sitt eget ideal. Og det er i hvertfall ikke demokrati, men heller politisk maktkamp selv Lukasjenko ville applaudert!

Hvis høyresiden ønsker å vinne neste valg er alt de trenger å gjøre følgende: sitt helt stille i båten, og se AP rive seg selv i filler fra innsiden.
Dere har snart mistet min stemme som dere har hatt siden jeg var myndig, og det er ikke fordi en slibrig middelaldrende mann klådde noen på rumpa rundt milleniumskifte. Men fordi dere har fjernet dere så jævli langt fra politikk og demokratiske prosesser at dere har blitt for krenket til å se lengre enn nesetippen!