Mink > kvinner!

Det har lenge vært opplest og vedtatt at kvinners rettigheter er for dårlige, på mange områder.
Det er derfor vi har, og sårt trenger, en kvinnedag.
Det er derfor menn med litt vett i skallen kategoriserer seg som feminister.
Desverre er det slik at man oftest ser de sterkeste stemmene på områder der det egentlig ikke teller – som komiprisnominasjoner, oscarstatuetter og lignende.

Så kvinner har færre rettigheter enn menn, men hvor står de plassert i hierarkiet?
Som den overlegent suverene arten på kloden skulle man i hvertfall tro at de, om ikke annet, kom på en “sølvplass”!
Heldigvis har et flertall på Stortinget tatt denne usilkerheten rundt plassering til etteretning, og gjort det enklere for oss!

Med KrF i spissen har Løvebakken vedtatt at kvinner ikke en gang kommer på pallen. De må se seg slått av foster, noe jeg forsåvidt og til en viss grad, kan se en form for logikk i.
Men at de skulle tape siste pallplass til mink, aka pels, den så jeg ikke komme.

De stemte altså for innstramming av abortloven og for avvikling av pelsdyr i mer eller mindre samme åndedrag.
Man kan påstå at disse to avstemningene er separate temaer og av den grunn ikke har noe med hverandre å gjøre – men nei.
Flere politikere fra regjeringspartiene har opp mot avstemmingen uttalt at de kom til å stemme mot sin overbevisning i abortspørsmålet for å sikre flertall for pelsdyrvelferd.
PS: jeg er på ingen måte tilhenger av pels eller industrien som produserer det, men vektet opp mot kvinners rettigheter til å bestemme over egen kropp er jeg villig til å kaste en og annen rev foran bussen!

Men sånn er demokratiet. Eller er det egentlig det?
Forslaget som, tilsynelatende, flertallet i befolkningen er mot ble presset frem av et parti som vaker rundt sperregrensa og ville druknet av hekkbølgen til en kano.
De er likevel i stand til å velte en relativt vaklende regjering, ledet av en dame totalt fri for ryggrad og integritet!

Det er sansynligvis Arbeiderpartiets våte drøm å stjele velgere fra Høyre, men jeg håper de også tar noen fra KrF og Venstre. En to-tre fra hver skulle holde for å få de ut fra Stortinget.

Neste uke er neste store voteringssak på Løvebakken – da skal de vedta sin egen lønnsøkning!
Det er bare å følge med å klargjøre kanonene til væpna revolusjon – for jeg spyr snart av den gjengen der! 🖕

Det er valgår!

9. september er det igjen på tide å ta turen til en sliten gymsal, på en snart nedlagt skole for å gjøre sin samfunnsplikt – nemlig å stemme!

Problemet er som alltid; hva skal man stemme på?

Jeg kan selvfølgelig anbefale å stemme som meg, men problemet er at jeg dette året har null peiling!

Det ene partiet etter det andre serverer løgner, halvsannheter, dritt om motstandere og neglisjerer totalt formidlingen av egen politikk.
Det serveres valgflesk i porsjoner som gjør skam på juleribba, og løftene som er blitt brutt én, to og tre ganger gjentas til det kjedsommelige.

Før FrP endte i regjering var de to ting som stakk seg ut som viktige i deres politikk.
1: ingen flere bompenger.
2: Mulla Krekar ut av landet.
Ironien i det hele er at etter seks år i posisjon er Krekar fortsatt i Norge, og monitoreres vel av bompasseringer utenfor inngangangsdøren.

Jeg har stemt AP i alle år, men jeg har per nå ingen anelse om hva de faktisk står for. Jeg vet derimot velsig godt hva de mener Høyre og deres allierte gjør feil.
Men kjære AP, det klarer jeg å tenke meg frem til selv!
MDG er en haug med idealister uten en idé om en bærekraftig og gjennomførbar politikk som bygger et politisk luftslott.
Venstre og KrF seiler den veien høna sparker ved første mulighet for en maktpossisjon uten hensyn til sine velgere.
Begge partier livte før valget at de ALDRI kom til å støtte en regjering med FrP.

Per nå er Rødt det eneste partiet som faktisk uttaler og står for sin egen politikk, hvilket jeg for øyeblikket har enorm respekt for. Desverre er det slik at jeg ikke er enig i deres grunnleggende politiske plattform.

Når det kommer til politikere virker det for meg som hovedproblemet er dette: spesielt på nasjonalt plan har politikerne endt opp så langt unna den virkelige verden at de umulig kan assosiere seg med den.
Den virkelighet de lever i er evigheter unna den majoriteten opplever til daglig!
Med lønninger, frynsegoder og pensjonsordninger de fleste av oss kun kan drømme om, har det endt opp som en egen eliteklubb. Altså er det eliten som avgjør skjebnen til arbeiderklassen.

Det er som sagt lokalvalg, men i media er det ikke lokalpolitikere som kommer til ordet.
Det er lekestuen på Stortinget som debatterer saker, og som påvirker lokalsamfunn på plasser de ikke kunne pekt ut på et kart om så livet deres var avhengig av det!

Så “kjære” politikere; slipp til de lokale og server ribba en annen dag!

Cut the fucking crap!