Nord-Korea here I come!

I blant er det vanskelig å plukke ut den neste feriedestinasjonen… det er jo så mange å velge blant! Men heldigvis får man i blant et tydelig tegn, og også en omsorgsfull sjel som sier seg villig til å betale!

Så Rimi-Hagen, hvor er den jævla flybilletten min?

For de som enda ikke har gjettet det stemte jeg ikke AP for første gang siden 2005 (mitt første valg), men denne gangen falt jeg ned på Rødt.

Stein Erik ønsker nemlig å sende alle som stemmer Rødt til et totalitært diktatur for at vi skal få det styret vi ønsker 🤔 Og dette baserer han kun på Rødts forslag om å forby privatfly.

Men ærlig talt… selv om jeg stemte som jeg gjorde betyr ikke det at jeg ser på Bjørnar Moxnes som en fremtidig eneveldende hersker, men han tilhører den fløyen jeg ønsker skal sitte med makten. Samtidig er han snart den eneste gjenværende politikeren som faktisk snakker om egen politikk i stedet for å snakke ned alle andres. For vi kan alle enes om at en stemme til Rødt ikke er en stemme til Norges største parti. Men Ap, som jeg har stemt siden 2005, er ikke for meg noe godt alternativ lengre. De har blitt så like Høyre at hadde de vært enige om hvem som skulle passe på bestemor, hadde det blitt umulig å skille de to fra hverandre.

Derfor stemte jeg på kommunistene (som høyresiden kaller de). Vi trenger krefter på Stortinget som drar venstresiden ut av sentrum-høyre suppa! Derfor trenger vi, som tilhører den fløyen, partier som SV og Rødt. Kanskje vi også en dag får bruk for MDG, men med tanke på at de hadde solgt barn, bestemor og øvrig slekt for en plass i posisjonen er det leeenge til de får en stemme fra meg!

Så godt valg alle sammen. Gjør kloke og veloverveide valg, men ta i hvertfall et valg… hvis ikke sier dere i fra dere all rett til sutring de neste fire år!

Når skal det ta slutt?

Når skal vi stoppe å si; det holder nå?!

Vi må snart begynne å omtale vår tidsalder som krenkens alder. Tiden da vi ikke tålte en islogo, sure katter i en disneyfilm og et kyss uten samtykke fra samme eventyrunivers. Krenking har ikke bare blitt en folkesport, men en definisjonsmakt – tilhører du den eller den gruppen skal du bli krenket av dette.

Det er snart slik at det å ikke ha blitt krenket er en krenkelse i seg selv.

Sist ut – asiatere vs Nicolay Ramm. Det er ikke sikkert episoden til Ramm var morsom eller konseptet godt, men ærlig talt! En eller annen “influenser” jeg ikke gadd lære meg navnet på en gang reagerte KRAFTIG på en parykk og japansk aksent, men hun poserer for avisen så fullstappa av kosmetiske produkter at foreldrene neppe kjenner henne igjen. Ingen som ser ironien her?

Jenny Huse (måtte google) har altså operert seg bort fra blant annet sitt opprinnelige asiatiske utseende for så å kritisere en svart parykk 🤔

Så ser jeg rundt omkring at min gruppe ikke får lov å uttale seg – det vil si hvite mennesker – fordi vi ikke har opplevd rasisme og undertrykkelse. Korrekt, men likevel så feil! Idioti er en universell egenskap som ikke kjenner noen etnisitet, religion eller seksuell legning, og om den kan jeg uttale meg helt fritt!

For dette er galskap!

Tror noen virkelig at stereotypier og fordommer forsvinner ved å kneble humor? Jeg mener tvert imot at humor fjerner disse, og da spesielt ved slike overdrivelser som her blir fremsatt av NRK (for så å bli fjernet).

Og NRK, finnes det ingen i deres redaksjon med noe som helst stivhet i ryggraden (vurderte å skrive baller, men det er vel kjønnsdiskriminerende?! 🤔). Slutt for faen å legg dere flate hver gang noen ytrer en subjektiv mening om urett! La folk bli støtt… meg bekjent er det enda ingen som har avgått med døden etter litt krenkelse!

Og kjære norsk-asiatere og alle andre som har opplevd rasisme – det bør og skal ikke skje, og jeg har ingenting til overs for folk med slike holdninger!

Men dette er hverken rasisme eller opphavet til det!

Fortsetter det i denne trenden kommer rasisme til å bli et utvannet begrep uten noe form for substans eller mening, og det tror jeg ikke kommer til å resultere i mindre av det!