Woke – en samfunnsfiende!

Hvor faen skal man begynne?

Verden går til helvete og en gjeng med influensere, wokere og lettkrenkede står bak med brøytebil for å besørge vårt fall til avgrunnen.

Jeg kunne selvfølgelig skrevet i det vide og brede om Sophie Elise og hennes imponerende evne til å utvise mangel på refleksjon og samfunnsansvar… og det etter så jævli mange joggeturer rundt i salatbollen at vi snart må opphøye det i n’te!

Men nei… for det finnes de som er verre… mye verre!

Woke, og den pågående kanselleringskulturen (alt gjort i krenkelsens navn så klart), har nådd et så ekstremt lavmål at de nå faktisk utgjør en fare for samfunnet og verden som helhet… og jeg skal forklare hvorfor.

På videregående hadde jeg en historielærer som sa følgende; «av historie lærer man at man ingenting lærer av historie». Og selv om vedkommende sikkert ikke eier dette sitatet velger jeg her å la det stå som er. For sant er det!

Hitler var i hvertfall den tredje i rekken som falt for brent jords taktikk i Russland, dehumaniseringen som vi ser fra mange miljøer når det kommer til muslimer minner i stor grad om en retorikk brukt i sentraleuropa på 40-tallet og så videre.

Disse gjentakelsene utføres av folk som faktisk har hatt/kan/kjenner til eller hvertfall har hørt om disse historiske begivenhetene.

Så kjære woke-klovner: hva faen tror dere kommer til å skje dersom man sletter og eller/skriver om historien for fremtidige generasjoner? Tror dere virkelig at verden blir et bedre sted fordi vi sletter alle spor etter en ubehagelig forhistorie?

Å fjerne ordet feit fra Roald Dahls bøker endrer ikke det faktum at overvekt er et økende problem som belaster både individet det gjelder, helsevesenet og samfunnsøkonomien. Fjerner vi bilder som viser kolonialisering og maktmisbruk tviler jeg sterkt på at skjeve maktrelasjoner og et ønske om mere makt forsvinner.

Verden blir faktisk ikke et mere tolerant sted fordi vi fjerner alt som er ubehagelig eller krenkende. Tvert imot vil jeg påstå at det blir mere ekskluderende, polarisert og mindre forståelsesfullt.

Og hvor skal det stoppe?

Hvis alt som krenker noen på et subjektiv nivå skal fjernes, finnes det jo ingen grenser! Må vi fjerne uttrykk som venstrehåndsarbeid for å ikke krenke de venstrehendte (som jeg selv er en del av)? Hva med svart arbeid?

Når en tengefilmfigur blir kansellert for å bruke en maske (beskyldninger om blackface) vil jeg påstå at den grensen eksisterer ikke, for ved å fjerne slike ting flytter vi også grensene for fremtidige generasjoner.

Glem generasjon x, mellenium, y og så videre og forbered dere på generasjon klut, for det er det vi er i ferd med å skape – en (eller flere) generasjon som ikke evner å stå på egne ben, stå opp for seg selv eller føre saklig motargumentasjon. En generasjon som er oppvokst med at alt som potensielt kan oppleves som ubehagelig fjernes slik at man slipper å ta stilling til det!

Så kjære «wokere» – skjerp dere! Lær dere å ta til motmæle, diskuter og debatter. Argumenter for valg av ordbruk, hva som er akseptabelt og hvordan vi vil forme samfunnet på bakgrunn av de ERFARINGENE som allerede er gjort!