Partiet som ropte ulv!

Snipp, snapp, snute så var Frps regjeringseventyr ute!

På mange måter på høy tid vil jeg si. De har ropt ulv så mange ganger at jeg begynte å lure på om forsøkte å lokke den til seg.
For selvom de har vært med på å forme regjeringens plattform har det stort sett bare vært sutring over lite innflytelse.

Men… og det er et stort men her. Nå kan de gå tilbake til å gjøre det de kan best. Sitte utenfor ansvar og skyte i alle retninger. De kan si; dersom ditt eller datt… og hadde det vært opp til oss…
Det som forundrer meg er den eksisterende jubelen på venstresiden.
Frp hadde nesten nådd en oppslutning på nivå med småpartiene de selv ikke mener har livets rett.
Nå står de igjen fritt til å spy ut populistisk propaganda og på den måten fri til velgere uten å måtte gjennomføre noe.
Enkelte navere vil igjen tro at de betaler skatt og på den måten bidrar i samfunnet, og Fremskrittspartiet kan lure dem til å tro at de vil få mere å rutte med.
De kan igjen kritisere alle bommene de mener bør fjernes over natta, selvom de med makten i seks år kun klarte å få flere.

De står igjen uten noen form for filter eller ansvar, og de løse kanonene kan igjen slippes løs på dekk. De nasjonalkonservative idéene, selektiv opprettholdelse av rettsprinsipper, spre fordommer og fremmedfrykt, og på den måten øke oppslutningen sin i neste stortingsvalg!

Jeg er på ingen måte høyrevridd i mitt politiske syn, men jeg har stor respekt for den demokratiske prosessen. Dermed respekterer jeg at den sittende regjeringen ikke representerer mitt syn. Problemet blir dog når de rømmer fra ansvaret når det blåser på toppen for å bli bedre rustet til neste valg.

Så kjære Frpere der ute: tenk tilbake på de siste seks årene når pinneraketter og bomstasjoner nevnes neste gang!