Forby alt vi ikke liker?

Det vil kanskje ikke overraske noen, men jeg er selvfølgelig motstander av bønnerop.
Allikevel er jeg større motstander av dårlige argumenter, forskjellsbehandling, manglende kunnskap og løgn!

Jon Helgheim, Frps innvandringspolitiske talsmann, er i disse dager ute med et ønske om forbud mot bønnerop.
Samtidig sier han bokstavelig talt at han gir faen i FNs menneskerettighetskonvensjon.

"Jeg er opptatt av at folk skal ha fred og ro i sine nærmiljøer, og det betyr å ikke bli forstyrret med bønnerop", uttaler Helgheim til Vårt Land.

Det han, så godt som direkte, sier er at han ikke vil at folk skal forstyrres av muslimer ettersom det i følge samme avis er NULL norske moskeer som praktiserer bønnerop i offentligheten.
Selv er jeg oppvokst ganske nær en kirke, og jeg kan skrive under på at kirkeklokker ER (reelt) et forstyrrende element HVER jævla søndag+++!!
På grunn av en arkitektfeil (i hvertfall det som sies) vendte klokketårnet feil vei i forhold til demografi, og dermed rett hjem til oss!
Dere kan kanskje tenke dere hvor mye penger de fikk i vårt nabolag når de forsøkte å samle inn til en bjelle til?!

Så kall i hvertfall en spade for en spade da Jon, du vil ikke ha påvirkning fra Islam.

I kommentarfeltet er, som vanlig, fremmedfrykten langt mindre kamuflert!
– Norge er et kristent land.
– Muslimene prakker på oss deres tro.
Dagens idiotpris går uansett til damen som mener vi kan, og bør, krenke muslimers rettigheter i Norge fordi muslimske land ikke har menneskerettigheter!
Samtidig som uttalelsen er en deilig navlebeskuende og hevnbassert ting, mangler den også fakta på sin side!

Og et kristent land… kan vi ikke først og fremst snart begynne å se på Norge som et oppegående, tenkende og demokratisk land fremfor å identifisere oss som en religiøs nasjon hver gang det passer?!
Vi er kristne KUN når det er i opposisjon til islam (ev andre religioner).

Hvis støyen og hensynet til naboer er argumentet, MÅ også kirkeklokker forbys!
Disse (ofte) urytmiske kjempebjellene er lydforurensning av værste sort, og i tilleg til å være irriterende varer de også i det som føles som en evighet… og litt til!

Argumentet til enkelte om at det drives misjonering, og at det er forkastelig faller på sin egen urimelighet… Men dersom det skal forbys må også jehovas vitner (og alle misjonsbasserte sekter) få forbud mot å ringe på døra mi for å prakke på meg vakttårnet og annet dasspapir!

Samtidig syns jeg også det er ironisk at FrP, som kaster rundt seg med "krenking av ytringsfriheten" hver gang de møter motstand, gjerne vil ha på plass en lov som innsnevrer andres!

Men det er deilig populistisk, som jo er i beste FrP-ånd!

#politikk #ytringsfrihet #bønnerop #kirkeklokker #religion #kristendom #islam #jehovasvitner #forbud #altelleringenting #norge #frp #innvandring

#freethenipple

Den siste tiden har flere bloggere fått nye titler, nemlig influencer. Tittelen i seg selv høres jo flott ut og har gitt enkelte (virker det som) en selvopphøyd følelse av å være velfungerende samfunnsdebattanter – med gode poenger, veloverveide argumenter og brennende engasjement!
1/3 stemmer jo for så vidt, og dere klarer forhåpentligvis uten ytterligere bistand fra meg å ressonere dere frem til hvilken.

Men kjære rosaBLOGGERE… for det er det dere er.
I mitt hode er deres nye tittel litt det samme som å ikle en gris smoking, for så å lure på hvor grisen ble av!

Hvis man også tar i betraktning hovedvekten av deres lesere – 14 år gamle jenter, ser jeg med skrekk og gru frem i mot kommende samfunnsdebatter ledet frem av halvargumenter fra folk som ikke engang fullførte samfunnsfagen på videregående.

Absolutt ikke sist ut, men fortsatt aktuell med oppblomstring siste dager er kampanjen #freethenipple!
Det er i og for seg en kampanje jeg kan stille meg bak ettersom jeg er av den oppfatning at synet av en pupp ikke er ekvivalent til en invitasjon til sex.

Hovedpoenget er, slik jeg har forstått det, at kvinnekroppen er like naturlig som mannens, og det er vanskelig å si seg uenig i det!
Fra naturens side er det jo ikke tvil om at kvinnens bryster ene og alene er en matdispenser for samfunnets ferskeste tilskudd!

Men argumentene som brukes?!

På Vixen Blog Awards i 2016 (var det vel) vippet Sophie Elise ut sine mildt sagt modifiserte melkemaskiner. Samtidig skriver hun på bloggen sin at hun ønsker å avseksualisere kvinners bryster.
I den samme bloggen har hun åpent fortalt at hun har tettekitt (silikon) i de 🤔
Det er jo i og for seg hyggelig at du ønsker at din fremtidige baby skal ha en så stilig melkekartong som mulig… for det er vel derfor? De har jo ikke noe med sex, utseende eller kroppspress å gjøre tross alt!
Det blir for meg det samme som å si at barn får bedre næring dersom flaskene kommer fra dyre designmerker!
Samtidig har hun uttalt at hun selv vil velge når hennes pupper har et seksuelt uttrykk. Godt poeng, men ikke gjennomførbart!
I såfall må vi døpe om kampanjen til #freethenipple/penis/vagina.

For i motsetning til hva enkelte kvinner tilsynelatende tror, har jeg (med unntak av enkelte morninger) 100% råderett over retningen min penis tar.
De fleste dager fungerer den som tømmeinstrument for kroppens avfallsstoff, mens den utenom det henger slapt mot jorden – og jeg kan love dere at den på det tidspunktet ikke er spesielt seksualisert!
Den er en naturlig del av meg, 50% av befolkningen har en, men jeg kan ikke poste den på facebook eller instagram av den grunn!

Jeg forstår at mitt eksempel kan oppfattes som banalt, og kanskje litt barnslig, men det er også litt av poenget!

Sist ut er en rekke artister, og bloggeren martinehalvs som kritiserer instagram for å fjerne et bilde der hun toppløs har lagt en annen kvinnes bryster over sine egne. Hun kjemper altså for sin rett til å vise andres pupper?
For meg skurrer det ganske mye!

Som jeg sa innledningsvis er jeg forsåvidt tilhenger av det overordnede poenget, men det virker som argumententene egentlig ikke eksisterer.
Og nei, jeg er ikke tilhenger fordi jeg ser frem til å se brystvorter over alt – jeg bryr meg virkelig ikke!

Men har det blitt en kamp kun for kampens skyld?
For meg fremstår det som noen få kjemper for en rett de aller færreste vil benytte seg av!

Dere må gjerne gå ut med søpla i bar overkropp, men når ble det vanlig å fotodokumentere en slik langt under middels interessant aktivitet?

#freethenipple #pupper #kampsak #bloggere #influecere #viktig #enig

“You must die I alone am best”!

Som alle som har lest noen av mine tidligere innlegg vet, er jeg ganske åpen om min oppfatning av at ikke alle har livets rett!
Det er selvfølgelig en billedlig, ikke bokstavelig oppfatning, og jeg mener ikke at vi skal begynne avlive mennesker!

Det er uansett ikke temaet jeg tenkte å ta opp i dag.

Jeg har lenge lurt på, og undret hva som hadde skjedd med enkelte låter, album og band/artister dersom de hadde hatt sin storhetstid i dag?!

Om Karpe Diems låt "lett å være rebell i kjellerleiligheten din" uttalte FrP representant Peter N. Myhre følgende; "Dette er ikke musikk, ikke en gang en låt. Det er et tåpelig og forkvaklet politisk innlegg forkledd som en låt. «Musik skal byggas utav glädje,» sang Lill Lindfors på 1970-tallet. Dette svineritet er bygget på hat, og det er det stikk motsatte".

Heldigvis for musikkverdenen har det kommet noen flere tilskudd enn Lill Lindfors.
En annen låt som kom på 70-tallet var for eksempel Frank Zappas Bobby Brown, som på grunn av seksuelt innhold ikke ble spilt på Amerikansk radio.

Og det er langt ifra den drøyeste låta jeg har hørt.
Hva hadde skjedd nå, i hårsåre 2018 dersom Luxus Leverpostei eller Bloodhound Gang hadde hatt sin storhetstid?

I 1996 slapp førstnevnte albumet 100% bullshit med låta "Hjem, kjære hjem" som blant annet inneholder tekstlinjene; "Nå din likestillings faen nå må du ta deg sammen
Dama den er skapt for å varte opp mannen".
Teksten i helhet setter fokus på, og legitimerer ifølge enkelte, vold i nære relasjoner.
For meg promoterer og/eller legaliserer ikke låta vold i hjemmet, men den retter et satirisk blikk mot mennesker med slike holdninger.

De har også spilt inn låta "Skyter meg på Julaften" som omhandler akkurat det det høres ut som – selvmord!

I 1999 ga Bloodhound Gang ut albumet "Hooray for boobies" (PS: overskriften er derfra), noe som sikkert i seg selv hadde hevet to-tre øyebryn i dagens samfunn der alle er livredde for å tråkke en millimeter over en stadig smalere strek.
Skiva inneholdt blant annet landeplagen "Bad Touch" og "The Ballad of Chasey Lain", men det er liten tvil om at de også på det albumet har en av tidenes drøyeste låter – "a lap dance is so much better when the stripper is crying".

"Well I find it’s quite a thrill
When she grinds me against her will
Yes a lap dance is so much better when the stripper is cryin".

Hvilken oppstandelse hadde det medført om denne sangen ble publisert 20 år senere?

Når mild kritikk av den da sittende justisministeren får politikere til å rase er det ikke vanskelig å se for seg at enkelte stemmer ville blitt hørt med en mindre positiv omtale!

Vi fordømmer alle Russland antihomopropagandalov (som ER forkastelig).
De fleste av oss lo da Skjønnheten og udyret fikk aldersgrense 16 år bassert på en homofil lysestake.
Samtidig måtte D12 skrive om sangen "purple pills" til "purple hills" før den ble avspilt på norsk radio. På den måten ble den mere barnevennlig, og at den ikke gir noen mening hadde lite å si!

Og til de av dere som er så opptatte av å gjøre sanger barnevennlige til tross for at de små ikke engang forstår språket det synges/rappes på… har dere hørt på tekstene til for eksempel (les den der ->) Sirkus Eliassen?

#musikk #ukorrekt #sensur #russland #homopropaganda #frankzappa #bloodhoundgang #luxusleverpostei #upassende #1990 #2018

Kjønnskvotert talent?!

For en tid tilbake skrev jeg et innlegg med overskriften "den misforståtte kvinnekampen".

Heldigvis for min irritasjons skyld, men desverre for dere kvinner kommer det stadig nye tilskudd som passer inn under den paraplyen.

Så også nå…

Frem til jeg leste VG innlegget visste jeg ikke engang at "Århundrets stemme" var et programkonsept, og jeg skal heller ikke begynne å se på det nå.
På lik linje med "hver gang tidligere idoldeltakere med x-factor møter norske talenter til stjernekamp", er jeg så ufattelig dritt lei såkalte musikkprogrammer der tonedøve og uinspirerte seere svir av kontantkortet på å stemme frem flopper som Kjartan Salvesen!

Men den utenommusikalske underholdningen setter jeg fryktelig pris på!

I går røk Jannike Kruse ut av konkurransen som fjerde kvinne på rad, og det får henne til å reagere. Ikke med bitterhet over at hun røk, men på grunn av forskjellsbehandling!

"For min del går det greit, men jeg blir litt forbannet på kvinners vegne. Nå blir jeg nesten provosert. Hvis Frida ryker neste gang, går vi til streik", var Kruses kommentar til TV 2etter at exiten var et faktum.

Altså hva faen?!

Samtidig sier hun følgende: "Jeg håper det norske folk nå ser at de har et ansvar her og stemmer masse på Frida, kanskje til og med i tillegg til den man har som favoritt?".

Hun oppfordrer altså til forskjellsbehandling og sympatistemmer fordi Frida er kvinne.
Jeg forstår kvotering på arbeidsplassen selv om jeg mener det er helt feil (beste menneske til jobben), men i en talentkonkurranse?

Bare en liten tanke her… kanskje ingen av dere fortjente å gå videre/vinne?

Det er mulig jeg tar feil her, men jeg har heller ikke noe inntrykk at sang nødvendigvis er et område der menn har blitt favorisert på bakgrunn av talent eller fysiske forutsetninger!

Samtidig ødelegger du for deg selv. Hvis du en gang i fremtiden har noe fornuftig å tilføre kvinnekampen, vil dette utvilsomt falle i fisk på grunn av gårsdagens helt astronomisk idiotiske uttalelse!

Det er jo synd for Marianne Sveen, Guri Schancke, Nosizwe Baqwa og Jannike Kruse at de rett og slett ikke er gode nok, men mangel på medfødt penis har da for faen INGENTING med den saken å gjøre!

Så Jannike Kruse: HYSJ!!!!!

#kvinnekamp #talent #kvotering #forskjellsbehandling #jannikekruse #århudretsstemme #idol #xfactor #hysj

Å få barn er egoistisk!

Jeg har alltid ment det, men nå som jeg har fått barn selv kan jeg også si det uten å fremstå som jeg dømmer alle andre:
Det å få barn er utelukkende en egoistisk handling – og ja, jeg er egoistisk!
Jeg mener samtidig at det i mange tilfeller er lov å være egoistisk, men ikke prøv å rettferdiggjør det med annet svada!

Man gjør hverken Norge eller verden noen tjeneste ved å formere seg. Hvis man skal kunne påberope seg dette må man resirkulere (adoptere) ettersom det allerede finnes en haug med barn som lever under uverdige forhold!

Jeg vil også påpeke at som nihilist er jeg helt overbevist om at det objektivt sett er uten mening å sette nytt liv til verden.
Det eneste vi sørger for med å formere oss er at vår egen eksistens fortsetter!
Men allikevel kan vi helt fint sørge for utslettelsen av den samme eksistensen ved overdreven befolkningsvekst!

I dagens vg er vår statsminister ute å oppfordrer kvinner til å få flere barn ettersom kvinner i snitt får 1,62 barn. For å opprettholde befolkningsveksten må tallet opp til 2,1…
Men hvorfor skal vi opprettholde en befolkningsvekst som i utganspunktet er langt i fra bærekraftig?
Og hvorfor skal landets øverste leder oppfordre til det?

Verdens befolkning øker årlig med 80 mill, og vil i år 2100 passere elleve mrd.
Vi har allerede enn ekstremt skjev fordeling av klodens ressurser, og enkelte er sågar i ferd med å gå tomme (f.eks Helium).

Samtidig viser Ernas uttalelse at hun er ute på navlelosafari – verdens befolkning bør bremses, samtidig som Norges bør økes da eller?

Omtrent på samme tid er Sylvi Listhaug ute og sier at innvandringen må bremses for å kunne opprettholde velferdsstatens helsetilbud og lignende – vi trenger nemlig skattebetalere.
I utgangspunktet en pussig uttalelse fra representant for et parti som vil senke skatt- og avgiftsnivået i alle ledd.
Men er det ikke også en kontradiksjon til Solbergs uttalelse?
Jeg vet ikke hvor mange skattebetalende to, tre og fireåringer vår avgåtte justisminister har i sin omgangskrets, men så langt er min erfaring at barn er en ren utgiftspost (økonomisk vel og merke).

Jeg føler også litt med statsministeren som nå plutselig må se seg enig med enkelte av kommentarfeltneandertalerne!

En trekker frem at det har blitt færre nordmenn og europeere ettersom vi på verdensbasis utgjør en lavere prosent enn tidligere… jeg mistenker at vedkommende ikke er helt stø på hva prosent innebærer!

Flere andre trekker frem dobbeltmoralen ved å oppfordre til å få flere barn i et land som tillater selvbestemt abbort – fosterdrap som de kaller det!
Jeg tror ikke det å frata kvinner råderetten over egen kropp for å fremme befolkningsveksten ytterligere ville blitt spesielt godt mottatt!

Og som vanlig står den kjente muslimfrykten i fokus. I følge enkelte kan virke som de faktisk tror at muslimer kommer til å være i flertall i Norge allerede neste år.
Personlig mistenker jeg at islam, på lik linje med kristendommen over tid kommer til å bli mere utvannet uansett.

Kanskje Kina, med sin ettbarnspolitikk var inne på noe?!

Vi har som sagt et barn, og det finnes en eneste mulighet for at det totalt blir mere enn to;
To eller flere sædceller MÅ ved neste forsøk utvise nøyaktig samme stamina, fart og pågangsmot!
Men at jeg med mitt bedagelige vesen klarer å hoste opp én som gidder er i utgangspunktet merkelig nok!

Dersom vi skulle bestemme oss for en til blir det i hvertfall, etter klumpens ankomst; snipp, snapp, snute!

#barn #vg #høyre #befolkning #befolkningsvekst #bremse #øke #ressurser #sterilisering #statsministeren

Making a martyr!

"Og saaledes skede det, højstærværdige herrer, at kunstens gjenstand fra at være det «skjønne» gik over til at bli det karakteristiske, det interessante". – Hans Jæger.

Til sommeren skal jeg, som patriotisk østlending, besøke Bergen for første gang.
Frem til for et par dager siden var jeg ikke klar over at det var en drøm å få tatt et bilde med en naken Listhaug, men nå er det plutselig blitt det!
Den har også rukket å bli bort i løpet av siste døgnet.

Det handler selvfølgelig om veggmaleriet/hærverket/blasfemien (kjært barn har mange navn) til gatekunstneren AFK i Bergen.

Som dere ser har jeg valgt å bruke navnet til AFK på innlegget. I all hovedsak er dette fordi jeg hadde ikke klart å komme opp med noe bedre om noen hadde truet meg med hagle.

Jeg har ikke lest beskrivelsen til kunstneren, og kommer heller ikke til å gjøre det.

Uheldigvis førte venstresidens press til at Sylvi nok en gang kan innta offerrollen i en politisk debatt. Hun er faktisk på god vei til å kalle seg selv martyr.
I sin avskjedstale snakket hun nesten utelukkende om seg og sitt – hadde en annen stakkar gjort noe lignende etter å ha fått sparken, ville vedkommende med stor sansynlighet blitt stemplet som narsissist i ordets negative forstand!

Så da jeg så kunstverket tenkte jeg; "for en herlig fremmstilling av et sutrente selvutnevnt offer, med nada selvinnsikt"!

Overraskende nok var, og er ikke kommentarfeltmafian enige med meg – i hvertfall ikke majoriteten.

Som vanlig for kommentarfeltet i vg er det idiotiens yngleplass.
Norsken er så elendig at enkelte innlegg klarer jeg ikke engang å forstå.
Argumentene så tynne og søkte at det er til å le av.
Konspirasjonene sitter løst som vanlig.
Og høyeste kreditterte utdannelse er "livets harde skole".
Alt dette summert opp, og jeg har en helaften der irritasjonen dyrkes, oppgittheten er rett rundt hjørne, og min tro på menneskeheten går fra dalende til stupende!

Blasfemi, som strengt tatt ikke er mere enn poking i et luftslott har blitt dratt frem.
Blasfemiparagrafen i norsk lov ble fjernet (på høy tid) i 2015, men var allerede fjernet i omskrivningen av straffeloven (2005).
Den siste som ble tiltalt etter denne paragrafen var Arnulf Øverland i 1933, så det har i praksis ikke eksistert på snart 100 år.

Som kommentarfeltjunkie er det også gøy når jeg kjenner igjen navn fra tidligere.
De samme som nå omtrent mener at kunstneren bør halshugges, mente ved Sylvis avgang at hennes ytringsfrihet hadde blitt kneblet.
Jeg kan også se for meg, og er villig til å ofre vitale kroppsdeler på at de ville gått fremst i fakkeltoget for vår rett til å karikere profeten Muhammed. Selv etter den tragiske hendelsen hos redaksjonen til Charlie Hebdo – en deilig dobbeltmoral der altså!

Jeg gleder meg til fortsettelsen! 😊

#ytringsfrihet #gatekunst #kunst #dobbeltmoral #politikk #blasfemi #religion #kommentarfelt #vg