#Blacklivesmatter

Det er bare trist… trist at vi fortsatt trenger påminnelser om at alle liv teller, og at hudfarge i så måte er irrelevant!
Det er trist at mulighetene man har i livet begrenses av ens opphav og genmateriale!
Det er trist at vi har statsledere som faktisk mener dette er greit, og heller oppfordrer til å slå hardere ned på motstanden mot nettopp disse forskjellene!
Jeg skulle ønske kampanjen var #alllivesmatter, men jeg forstår at det ikke er mitt liv, mine muligheter og mine rettigheter som står på spill.

Men så går det som det alltid går med slike kampanjer… det går for langt! Den protesterende horden sørger selv for å drepe sin egen kampanje ved å komme med usaklige krav og meningsløse forslag som leder debatten ut på et fullkomment villspor.
Så også denne gangen…
Statuer må rives, fjernes, flyttes fordi vedkommende som stod modell på et eller annet tidspunkt i historien ytret noe som kan tenkes å ha vært rasistisk eller undertrykkende!
Sist jeg så tallene hadde 4300 mennesker skrevet under på å flytte statuen av Churchill pga rasisme… ja, vel!
Men han var da vel også en ledende figur i kampen mot nazistene?!
Han kjempet mot det som vel også kan kalles rasisme?!
Uansett er ikke Churchills personlige karisma eller meninger poenget, men heller at dersom vi åpner den døren, da er vi FUCKED!!
Da er det bare å vinke adjø til pyramidene, Roma kan jevnes med jorda, Suezkanalen kan tettes og med litt mere research vil jeg gjette på at jeg kunne funnet flere!

Alle religiøse bygninger, monumenter og statuer ryker samme vei som Holberg. Og strengt tatt bør vel også alle religiøse mennesker også kastes på båten. De baserer jo store deler av sin livsfilosofi på en 2000 år gammel bok, sammensatt av mennesker som levde i en tid der de fleste overtramp ble straffet med steining eller annen kroppslig tortur.
Samtidig er boken bygget på ideologien til en “gud” som straffet homofile og flere andre minoriteter kun i den egenskap å være den de er. Altså var gud blodrasist, og ikke en man kan assosieres med selv i ettertid!

Samtidig kan det vel tenkes at dersom statuen av Holberg må bort, da kan vi vel heller ikke tillate hans litterære verker?!
Hva da med Ibsen, Hamsun med flere?

Ikke vet jeg, jeg bare spør!

Tenk folkens, TENK!