For lite, og altfor sent!

Så var det over for Ropstad. Men som tidligere i politikken vet vi jo at over ikke er over. Det betyr bare en pause frem til mannen i gata har glemt, fortrengt eller “tilgitt”.

Om man sender hardporno til fjortenåringer, leverer reiseregninger for turer som ikke eksisterer eller snyter på skatten spiller ingen rolle. For i nepotismens ånd verner Løvebakken om sine egne.

Og der er så lei seg alle sammen… så også Ropstad.

Men Ropstad… du er ikke lei deg for det du gjorde, du er lei deg for at du ble tatt! Tatt i å fravriste fellesskapet minst 680000 kroner. Penger du påstår at skal fordeles rettferdig til barnefamilier blant annet.

Altså skal noen av de som trenger det få mere å rutte med ved hjelp barnetrygt, kontantstøtte – aka skattepenger. Men han som proklamerer dette som sin hjertesak, han vil ikke selv bidra og tanken er kanskje at dobbeltmoral er bedre enn ingen moral?!

Til sammenligning fikk jeg en skattesmell på rett under 7000 kroner i fjor. Ikke fordi jeg har forsøkt å sno meg unna, men fordi jeg feilberegnet årsinntekten noe ved koronanens inntog i samfunnet. Studiedager ble avlyst og jeg kunne jobbe for å tjene litt ekstra. Dersom jeg, som en helt vanlig privatperson, hadde latt være (eller glemt) å legge inn restskatten til forfall… tror noen det hadde hjulpet å gråte noen gedigne krokodilletårer på tv? Jeg tviler! Da hadde skatteetaten sendt meg en fin purring med et enormt påslag etter senest 14 dager fordi jeg i 2020 betalte 583,- for lite per måned til AS Norge. Jeg venter nå spent på å se hva vår barne- og familieminister får for å bevisst ha undratt seg 100 ganger det beløpet!

Så Kjell Ingolf, det er bra du trekker deg, men det er ikke nok!

Og kanskje er det på høytid at bukken blir fratatt havresekken på permanent basis?! 🤔

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg