Jeg skal bli en sugardaddy!

Nei, jeg skal jo selvfølgelig ikke bli det!
Det å betale for en kvinne har, er og vil alltid være forkastelig i mine øyne!

Beklager den direkte talen og det ufine språket, men jenter… dere er horer! No more, no less!
Og til dere som jeg (DESVERRE) deler det fellestrekket med at jeg har en penis, dere er horekunder – aka en straffbar handling i penere innpakning!
Jeg får si som Otto Jespersen sa i Torsdagsklubben på spørsmål om John-Arne Riises fremstilling av seg selv som den norske David Beckham var vellykket; "hundebæsj blir ikke konfekt bare fordi du pakker den inn i kreppapir"!

Diskusjonen om prostitusjon bør være lovlig eller ikke kan spares til en annen gang, selvom jeg nok er mere enige med unge venstre enn Kari Jaquesson!

I gårsdagens VG (+) kan man lese følgende:

Ærlig talt syns jeg ikke spesielt synd på "Oda", men jeg kan ha noe sympati for omsorgssvikten hun kanskje ble utsatt for, verdiene hun aldri lærte og selvrespekten hun aldri tilegnet seg!
Jeg abonnerer ikke på vg+, så hvis noen kan opplyse meg om den gravende journalistikken i artikkelen tas det imot med takk!

Men ærlig talt… kall en spade for en skje i hvertfall!
Sugarbabe er en litt fancy måte å kamuflere prostitusjon på?!
Ingen kan noensinne overbevise meg om at seksuelle tjenester mot spenn aldri har forekommet i disse settingene. Og ja, penger er også dersom din sugardaddy betaler mobilregningen din.
Samtidig deler det et distinkt fellestrekk med rendyrket prostitusjon; middelaldrende, halvfeite, usjarmerende menn med penger betaler for unge jenter som er "way out of their league"!

På netflix ligger det en dokumentar som heter "after porn ends"… (spoileralert) det går ikke så altfor bra med mange av jentene der.
Om noen år er det dere kjære sugarbabes!
HA LITT RESPEKT FOR DERE SELV A?!

#sugarbabe #sugardaddy #prostitusjon #hore #selvrespekt #vg #vg+

2 kommentarer
  1. Godt skrevet! Kunne ikke vært mer enig! Kunne aldri funnet på å bli noe sugarbabe, omså jeg var blakk som en kirkerotte og ikke hadde penger til mat om jeg var alene hadde jeg ikke blitt noe slik… Skjønner meg ikke på jenter/damer som velger å gå den veien… Takk for bra lesestoff på en trasig lørdag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg