hits

Tid er relativt... tydeligvis!

Da jeg bladde gjennom denne appens kategori "les innlegg" kom jeg over dagens innlegg fra mammatilmichelle... og jeg må innrømme at det var en øyeåpner for meg!

Fascinasjonen skyldes selvsagt ikke dybden i innlegget, og heller ei gode refleksjoner fra et oppegående menneske.
Jeg fikk derimot et innblikk i begrepet "tidsklemma" som er så populært!

Hun har visstnok blitt flinkere til å ta fridager fra bloggen og samtidig prioritert å bruke masse tid på andre ting - som å få førerkort (det eneste hun tilsynelatende har drevet med)!

Jeg er fullstendig klar over at kjøreopplæringen har gjennomgått noen forandringer siden 2005... opplæringen har blitt noe mere omfattende og tidkrevende, men det er fortsatt ikke slik at den tar all verdens tid!
I følge Hafslund er snittet 27 kjøretimer... det er 27 timer av 45 minutter!

Da jeg var 18 og tok lappen klarte jeg dette parallelt med andre året på videregående - aka fulltidsstudent. Det gikk allikevel fint!
I en alder av 21 jobbet jeg fulltid, altså 37, 5 timer i uken og jeg er overbevist om at jeg allikevel skulle klart å gjennomføre 27 timer kjøreopplæring på en måned!
Det vil si at når den eneste "jobben" din er å skrive blogg, da bør det være fullt gjennomførbart uten å skulle "ta seg fri"!

Så hvis man må ta seg fri fra jobb for å gjennomføre noe som i snitt tar 27×45 min forstår jeg nå at dagens ungdom sliter med å få tiden til å strekke til!
Det jeg ikke forstår er hvorfor man da benytter den lille verdifulle tiden som gjenstår på å skrive et blogginnlegg om nettopp hvor lite tid man har!

#mammatilmichelle @mammatilmichelle #blogg #tidsklemma #lappen #jobb #fri #27 #arbeidsuke #hafslund

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Joakim

Joakim

31, Moss

Velkommen! Bloggen blir et utløp for mine tanker, refleksjoner og mest av alt irritasjoner. Jeg er av den oppfatning at alt kan tulles med så noen vil bli støtt i blant - blir du det, så bryr jeg meg minimalt! Det kommer kanskje også til å dukke opp litt konsertbilder fra mye forskjellig. Enkelte temaer kan og vil komme igjen og det vil ikke være en rød trå gjennom bloggen! Les, lik og kommenter gjerne. Følg meg gjerne på insta: joakimrlarsen

Kategorier

Arkiv