hits

"Uber" alle elendigheters grenser!

Kjære Uber!

Hvilket dødfødt selskap satte dere i sving for å lage kampanjen som nå ruller ut over facebook?

Hvem var geniet hos dere som godkjente den?
Den hos dere som sa "den var bra... den går vi for", når den ble presentert MÅ få sparken ASAP!
For en større grad av BS, skal man lete lenge for å finne.

Nei, jeg angriper ikke Uber som selskap, konsept, utfordrer til taxinæringen eller noe lignende. Det er kun kampanjen som er så inn i helvete rævva at den ene og alene sørger for at jeg vurderer å aldri benytte meg av deres tjenester!

Dere har kanskje sett den? Den to minutter lange filmsnutten der lovforslaget mot Uber sammenlignes med forbudet mot skateboard, segway, lokalradio og farge-tv.

Et kjapt søk viser til og med at påstanden om farge-tv er løgn... https://www.nrk.no/organisasjon/fjernsynets-historie-1.6512060 Grattis meg kildegranskningen!

Så tilbake til hovedproblemet; var det  noen som før 1989 utfordret taxinæringen ved å frakte fulle folk hjem på lørdag kveld på et skateboard?
Legger segwaynæringen til rette for svart arbeid?

It's apples and oranges!

Selvom en annen lov var meningsløs og latterlig kan man ikke bruke det som argument for noe som er totalt irrelevant!

Homofili var tragisk nok ulovlig i  Norge frem til 1972... men det funker dårlig som argument i debatten rundt legalisering/avkriminalisering av cannabis!

I en ganske skamfull første utgave av grunnloven hadde ikke jøder og tatere adgang til rike... så bør vi ikke egentlig få lov til å nyte alkohol fra fylte 12?!

Så kjære Uber... et langt, høyt og rungende; HYSJ!!!!

#uber #facebook #reklamefilm #homofili #cannabis #jøder #alkohol #reklamebyrå #hysj

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Joakim

Joakim

31, Moss

Velkommen! Bloggen blir et utløp for mine tanker, refleksjoner og mest av alt irritasjoner. Jeg er av den oppfatning at alt kan tulles med så noen vil bli støtt i blant - blir du det, så bryr jeg meg minimalt! Det kommer kanskje også til å dukke opp litt konsertbilder fra mye forskjellig. Enkelte temaer kan og vil komme igjen og det vil ikke være en rød trå gjennom bloggen! Les, lik og kommenter gjerne. Følg meg gjerne på insta: joakimrlarsen

Kategorier

Arkiv